Over de Badgy 100

Welkom bij de revolutie in kaartontwerp en -printen, de Badgy 100. De Badgy kaartprinters van Cardtho bieden u de mogelijkheid om hoogwaardige kaarten te ontwerpen en af te drukken op creditcardformaat. Of u nu op zoek bent naar professionele event badges, personeelsbadges, bezoekerspassen, stevige visitekaartjes, entreekaarten, prijskaartjes of vitrinekaarten, de Badgy 100 is hiervoor de ideale oplossing.

Eenvoudig Ontwerp, Indrukwekkende Resultaten
Met de intuïtieve ontwerpsoftware van Badgy kunt u moeiteloos prachtige kaarten maken die perfect passen bij uw bedrijf, evenement of organisatie. Voeg logo’s toe, pas kleuren aan, en integreer tekst en afbeeldingen met slechts een paar klikken. Met de mogelijkheid om barcodes en QR-codes toe te voegen, biedt Badgy ook geavanceerde functionaliteit voor een breed scala aan toepassingen.

Betrouwbaarheid en Kwaliteit
De Badgy 100 staat synoniem voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Met robuuste printtechnologie levert Badgy haarscherpe afbeeldingen, heldere tekst en duurzame kaarten die bestand zijn tegen dagelijks gebruik. De Badgy 100 biedt consistente prestaties en resultaten die indruk maken.

Veelzijdigheid in Toepassingen
De mogelijkheden met de Badgy 100 kaartprinter zijn eindeloos. Of u nu een bedrijf runt, een evenement organiseert, of een detailhandelaar bent die op zoek is naar aantrekkelijke prijskaartjes, deze kaartprinter biedt de flexibiliteit om aan al uw printbehoeften te voldoen. Maak indruk op uw klanten, medewerkers en gasten met professionele en op maat gemaakte kaarten die de identiteit en boodschap van uw merk weerspiegelen.

Maak vandaag nog de overstap naar Badgy
Ontdek zelf de kracht van Badgy en transformeer de manier waarop u kaarten ontwerpt en print. Vergroot uw impact, verbeter uw branding en vereenvoudig uw kaartproductieproces met Badgy. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en laat Badgy uw partner zijn in hoogwaardig kaartontwerp en -printen.

Een kaartprinter voor het afdrukken van plastic kaarten of badges, klaar-terwijl-u-wacht!

De Badgy 100 kaartprinter is bij uitstek geschikt om enkelvoudige kaarten in creditcard formaat af te drukken.Een perfecte oplossing voor een beperkt budget. U bent in staat met de Badgy 100 gepersonaliseerde badges of visitekaartjes te maken met een afdruksnelheid van minder dan een minuut.

Het Badgy 100 pakket bestaat uit:

 • Een Badgy 100 kaartprinter
 • 50 blanco witte PVC kaartjes
 • Een kleurenlint met een capaciteit voor 50 kaartjes
 • Evolis Badge Studio-software, standaard uitvoering
 • Een bibliotheek van te personaliseren badge ontwerpen. Deze zijn gratis te downloaden

Met de Badgy 100, heeft u alles in huis / op kantoor / in uw winkel wat u nodig heeft om direct badges, visitekaartjes of prijskaartjes te kunnen afdrukken in professionele kwaliteit.

badgy100 pakket evolis-nederland.

Dit kunt u allemaal maken met de Badgy100:

 • Event badges
 • Bezoekers passen
 • Entree kaarten
 • Personeels badges
 • Visitekaartjes
 • Prijskaartjes
Voorbeeld Meer Informatie